زغال اخته
زغال اخته
زغال اخته ،زغال اخته خشک،زغال اخته به انگلیسی،زغال اخته و لاغری،زغال اخته In English،زغال اخته خواص،زغال اخته به آلمانی،زغال اخته چیست،زغال اخته در بارداری،زغال اخته خشک شده،زغال اخته خشک فروش،زغال اخته خشک چیست،زغال اخته خشک در بارداری
زغال اخته
به گزارش سایت جسارت از آفتاب نیوز زغالاخته میوهای است که 100 گرم آن 46 کالری انرژی، 12 گرم کربوهیدرات، 4/6 گرم فیبر، 4 گرم پروتئین و 85 میلیگرم پتاسیم دارد. تقریباً 87 درصد آن را آب تشکیل میدهد و فاقد کلسترول است. این میوه منبع خوب ویتامین c است و با مصرف 100 گرم آن، 22 درصد نیاز روزانه به ویتامین C و 5 گرم ویتامین B موردنیاز بدن تأمین میشود. ویتامین B موجود در آن برای سلامتی پوست مفید است. به گزارش آفتابنیوز؛ از نظر سایر ریزمغذیها حاوی منگنز است که نقش موثری در رشد و متابولیسم بدن دارد. ویتامین E و آنتیاکسیدانهای موجود در زغالاخته نیز در پیشگیری از ابتلا به سرطان مؤثر هستند. علاوه بر این، این میوه حاوی ویتامین K است. ویتامین k، از ویتامینهای ضروری بدن و محلول در چربی است که برای جذب پروتئین و انعقاد خون در بدن به آن نیاز است. از دیگر ترکیبات موجود در زغالاخته، مس است که نقش بسزایی در سلامتی قلب ایفا میکند. مصرف این میوه به دلیل اینکه کربوهیدرات موجود در آن شاخص گلایسمی پایین دارد، برای مبتلایان به دیابت بسیار مناسب است. این میوه در صدر میوههای ضدعفونت ادراری قرار دارد و کسانی که دچار عفونت ادراری مکرر هستند، بهتر است زغالاخته بخورند چراکه حاوی ترکیباتی است که به درمان آن کمک میکند. با اتصال به باکتری ایکولای، مانع از پیشرفت عفونتهای ادراری میشود.
زغال اخته در بارداری
این میوه به علت دارا بودن مقادیر زیاد فیبر در درمان یبوست بارداری مفید است. این میوه توصیه می شود که هنگامی که زن حامله لازم است کاهش وزن بدهد. در منابعی آمده که این میوه از زردی نوزادی جلوگیری کرده و برای کبد مادر و جنین هر دو فوائد زیادی دارد. توجه کنید که با تمام این تفاسیر در مصرف آن زیاده روی نکنید.
زغال اخته و لاغری
این میوه از دو طریق در کاهش وزن موثر است:نخست این که زغال اخته مانند تنظیم کننده انسولین عمل می کند. این ماده غذایی تأثیر انسولین و انباشتگی چربی ها را کاهش می دهد و در روند از بین بردن چربی ها شرکت می کند. دوم این که زغال اخته به دفع سموم و چربی هایی که در بافت های بدن تجمع می کنند یاری می رساند. تجمع سموم و چربی ها در بافت های بدن عامل التهاب و احتباس آب محسوب می شود.
خواص زغال اخته
ویتامین C موجود در این میوه به ویژه به تولید نورآدرنالین کمک می کند که باعث ارتقای ارتباط بین سلول های مغزی می شود سلامت نیوزنتایج یک بررسی علمی که در مدرسه علمی هاروارد انجام شده نشان می دهد که مصرف 45 گرم این میوه شیری و خشک می تواند مانع از چسبیدن باکتری ها به مجاری ادراری و بروز عفونت های این ناحیه شود. این میوه تأمین کننده ویتامین C بدن است. 100 گرم از این میوه های قرمز تازه حدود 22 درصد نیاز روزانه بدن به این ویتامین را تأمین می کند. ویتامین C موجود در این میوه به ویژه به تولید نورآدرنالین کمک می کند که باعث ارتقای ارتباط بین سلول های مغزی می شود. این میوه همچنین منبع خوب فیبرها است. 100 گرم از این میوه تازه می تواند بیش از 4.6 گرم فیبر یعنی معادل 18 درصد نیاز روزانه را به بدن برساند.آنتی اکسیدان های موجود در این میوه همچنین باعث تولید کلاژن شده و پوست را سفت و جوان نگه می دارد.این میوه می تواند به کنترل قند خونتان کمک کند. نتایج بررسی های اخیر نشان می دهند که نوشیدن آب این میوه بدون قند افزوده و یا خوردن میوه خشک آن می تواند به کنترل قند خون کمک کند.
مضرات زغال اخته
گر شما از وارفارین داروی رقیق کننده خون استفاده می کنید از مصرف بالای زغال اخته جلوگیری کنید موارد متعددی از افزایش خونریزی به دلیل فعل و انفعالات مشکوک با آب زغال اخته و وارفارین گزارش شده است. نوشیدن آب زغال اخته بیش از حد می تواند سبب برخی از عوارض جانبی مانند ناراحتی خفیف معده و اسهال شود نوشیدن بیش از 1 لیتر در روز برای یک دوره زمانی طولانی ممکن است شانس ابتلا به سنگ کلیه را افزایش دهد. محصولات زغال اخته ممکن است دفع اگزالات ادرار را افزایش دهد که در افراد با سابقه سنگ کلیه باید با پزشک خود قبل از هر نوع زغال اخته صحبت کنید. دو مطالعه در مجله کانادایی میکروبیولوژی منتشر شده نشان داد که پودر آلبالو می تواند باکتری پروتئوس، در عفونت های دستگاه ادراری را مهار کند. کران بری نیز برای مثانه نوروژنیک (یک بیماری مثانه)، و همچنین مرتفع کردن بوی بد ادرار در افراد مبتلا به بی اختیاری ادرار (مشکل کنترل ادرار کردن) استفاده می شود در برخی از افراد استفاده از زغال اخته سبب افزایش جریان ادرار، کشتن میکروب ها، سرعت در ترمیم پوست و کاهش تب می شود.
زغال اخته خشک
زغال اخته سرشار از آنتی اکسیدان می باشد و از بدن در برابر بیماری هایی همچون آرتریت، آلزایمر و بیماری های قلبی محافظت می کند. برای سلامت بدن و تقویت سیستم ایمنی، همچنین کاهش سلول های سرطانی پروستات هر روزه از آب زغال اخته بنوشید. زغال اخته حاوی ویتامین ث می باشد. برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های باکتریایی و عفونت های ادراری از این میوه شیری و خشک استفاده کنید. این میوه غنی از منگنز و مس و ویتامین هایی همچون E، K، و B1 می باشد.فیبر موجود در این میوه علاوه بر هضم راحت غذا، خطر ابتلا به سرطان را نیز کاهش می دهد. آنتی اکسیدان های موجود در این میوه به سفتی و جوانی پوست کمک فراوانی می کند. از خواص این میوه خشک شده کمک به کنترل قند خون و دیابت می باشد. این میوه یک میوه برای حفاظت از معده می باشد. مواد مغذی موجود در این میوه از مغز و حافظه محافظت می کنند و خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهند.
زغال اخته و دیابت
این میوه می تواند به کنترل قند خونتان کمک کند. نتایج بررسی های اخیر نشان می دهند که نوشیدن آب این میوه بدون قند افزوده و یا خوردن میوه خشک آن می تواند به کنترل قند خون کمک کند. البته توجه داشته باشید که به نظر نمی رسد مکمل های این میوه چنین تأثیری داشته باشند. اکثر مکمل ها میزان اندکی از ترکیبات فعال این میوه را دارا هستند. بنابراین نمی توانند تمام خواص این میوه را داشته باشند. توصیه می کنیم برای کنترل بهتر قند خونتان این میوه را به صورت میوه تازه یا خشک و یا آب میوه طبیعی مصرف کنید.
علت ناشناخته بودن زغال اخته
این میوه و فواید زیاد آن در ایران ناشناخته مانده است بدین دلیل که ؛ 1- این میوه به صورت بسته بندی غیربهداشتی ، فله ای و عمدتاً توسط دست فروشان دوره گرد عرضه می گردد. 2- متخصصان صنایع غذایی در مورد صنایع تبدیلی این میوه مثل خشک کردن، مربا، شربت، ژله، مارمالاد و … تحقیقات انجام نداده اند. 3- متخصصان علم تغذیه در مورد تأثیر این میوه بر سلامتی بدن تحقیقاتی انجام نداده اند. 4- متخصصان داروساز در مورد تولید داروهای ضد اکسیدان و ضدالتهابی و … این میوه بررسی های لازم را به عمل نیاورده اند.
خواص ضد سرطان زغال اخته
مواد مغذی موجود در این میوه از رشد سرطان های ریه، کولون (قسمتی از روده بزرگ) و تکثیر سلول های سرطان خون بدون تاثیر بر سلول های سالم جلوگیری می کنند. خصوصیات منحصر به فرد زغال اخته قابلیت بالایی در جلوگیری از انتقال سرطان در بدن دارد. برای جلوگیری از سرطان باید از این میوه به طور کامل بهره مند شد، نه فقط از عصاره آن. همچنین ترکیبات موجود در آن برای جلوگیری از سرطان پروستات، پوست و شش نیز موثر می باشد.
خواص زغال اخته برای بیماری های قلبی
مصرف این میوه به کاهش بیماری های قلبی کمک می کند. علت این امر سطح بالای آنتی اکسیدان طبیعی به نام آنتوسیانین می باشد که در سبزیجات و میوه های با رنگ تیره یافت می شود. در یک مطالعه بلند مدت روی تعدادی از زنان مشخص شد، خطر ابتلا به بیماری های قلبی در زنانی که رژیم غذایی مناسب با مقدار زیاد آنتوسیانین را اجرا می کردند به طور عمده ای کاهش یافت.
کاهش سطح کلسترول با مصرف زغال اخته
این میوه به کاهش سطح کلسترول نیز کمک می کند. پلی فنول های موجود در زغال اخته باعث کاهش کلسترول خون می شوند و برای سلامتی قلب مفید هستند. زغال اخته در میان میوه های مصرفی متداول دارای بالاترین سطح پلی فنول می باشد. زغال اخته باعث کاهش کلسترول بد خون یاکلسترولLDL و حفظ کلسترول خوب خون یا کلسترول HDL می گردد و از این طریق باعث کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی می شود.
زغال اخته برای عفونت ادراری و سنگ کلیه
مصرف عصاره زغال اخته برای پیشگیری از بروز عفونت در مجاری ادراری مفید است. علت این است که زغال اخته ادرار را اسیدی می کند که حاوی یک عامل ضد باکتری به نام هیپوریک اسید و همچنین ترکیبات دیگری (تعدادی از متخصصان تغذیه بر این باورند که اثرات دفاعی این میوه به دلیل وجود اسید تانیک است که فقط در زغال اخته و سنبل کوهی یافت می شود که باعث جلوگیری از چسبندگی باکتری ها به دیواره های مثانه و بروز عفونت می شود. به عبارت دیگر زغال اخته به خروج باکتری ها از بدن کمک و از رشد و تکثیر باکتری و ایجاد عفونت جلوگیری می کند) است که از چسبیدن باکتری بیماری زای اشرشیاکلی به دیواره مجرای ادرار جلوگیری می کند و موجب دفع آن از طریق ادرار می شود. باکتری اشرشیاکلی عامل 90 درصد عفونت های مجاری ادراری است. آب این میوه برای افراد مبتلا به سنگ های کلیه و ادرار بدبو مؤثر است، زیرا با اسیدی کردن ادرار در رفع آن اثر چشمگیری دارد، بخصوص اگر سنگ کلیه از جنس کلسیمی باشد. یکی از متداول ترین عفونت ها، التهاب مثانه است که به ویژه در خانم ها شایع است. به نظر می رسد اسید بنزوئیک موجود در زغال اخته نیز در ایجاد این خواص درمانی و پیشگیری نقش داشته باشد؛ هر چند تحقیقات اخیر نشان می دهند که این اثر احتمالاً به دلیل وجود پلیمری در این میوه می باشد که ماهیت آن هنوز شناخته نشده است.
بیشتر بخوانید : خواص گیلاس چیست ♥ آلبالو در بارداری
- ۹۷/۰۳/۱۱