روش آماده سازی و طرز تهیه پینچیتو مرغ یا کباب اسپانیایی خیلیل خوشمزه
روش آماده سازی و طرز تهیه پینچیتو مرغ یا کباب اسپانیایی خیلیل خوشمزه
طرز تهیه پینچیتو مرغ بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام پینچیتو مرغ را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش آماده سازی و طرز تهیه پینچیتو مرغ یا کباب اسپانیایی خیلیل خوشمزه
این غذا بسیار خوشمزه بوده و توصیه می کنیم که حتما آن را امتحان کنید
مواد لازم برای تهیه پخت پینچیتو مرغ :
پودر زیره :♦: نصف ق. چ
پودر تخم گشنیز :♦: نصف ق. چ
سیر ساطوری :♦: 2 حبه
پاپریکا :♦: یک ق. چ
پودر آویشن :♦: نصف ق. چ
آبلیمو :♦: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون :♦: 2 قاشق غذاخوری
سینه مرغ :♦: 500 گرم
نمک و فلفل :♦: به مقدار لازم
روش آماده سازی و طرز تهیه پینچیتو مرغ یا کباب اسپانیایی خیلیل خوشمزه
با این میزان مواد اولیه می توانید برای 4 نفر این غذای فوق العاده را تهیه کنید
طرز تهیه پخت پینچیتو مرغ :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه پینچیتو مرغ ابتدا باید
ادویهها را با آبلیمو، روغن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.
سینه مرغ را به اندازه مکعبهای 2سانتیمتر خرد کنید و هر دو
، سه عدد آن را به یک خلال دندان بکشید.
سیخهای مرغ را در یک کاسه گرد قرار داده و مایه طعمدهنده را روی آن بریزید.
حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد.
روش آماده سازی و طرز تهیه پینچیتو مرغ یا کباب اسپانیایی خیلیل خوشمزه
سیخهای کوچک پینچیتو مرغ را روی منقل و توری مشبک کباب کنید.
اگر از فر استفاده میکنید سیخها را در سینی فر نسوز چیده و 20 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد آن را بپزید.
می توانید به جای مرغ از راسته گوسفند یا گوساله استفاده کنید.
بهتر است مرغ را از شب قبل در مایه بخوابانید تا بهتر طعم بگیرد.
در طول پخت از مایه باقیمانده روی مرغها بدهید.پینچیتو مرغ یک کباب اسپانیایی می باشد.
روش آماده سازی و طرز تهیه پینچیتو مرغ یا کباب اسپانیایی خیلیل خوشمزه
- ۹۷/۰۷/۰۶